Ημέρα Γνωριμίας 28/9/17- OPEN DAY- Εκπαίδευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία

By on September 25, 2017. Posted in , . Tagged as , , , , , , , .

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα έχουμε OPEN DAY στα γραφεία μας (Ερμού 48, 6ος όροφος), ώστε να βρεθούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες του Παραρτήματος μας.

Το Παράρτημα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφορά (μέλος της European Association for Behavioural and Cognitive Therapies) διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων στις Γνωστικές και Συμπεριφορικές Θεραπείες, διάρκειας 4 ετών. Οι κύκλοι αυτοί είναι πιστοποιημένοι από την EABCT. Η ολοκλήρωσή τους σε συνδυασμό με την παρεχόμενη πρακτική άσκηση προσφέρει τη δυνατότητα για επάρκεια στην εκπαίδευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από την EABCT .

Θα χαρούμε, λοιπόν, να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα της Γνωστικο-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, όσο και για τα υπόλοιπα μικρότερα προγράμματα εκπαίδευσης-κύκλους εξειδίκευσης που έχουν προγραμματιστεί για φέτος.

Σας περιμένουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Δ.Ε. της ΕΕΕΣ-Παραρτ.Μακεδονίας